Gå til hoved-indhold

Hvad laver man som medlem af MY veterantog i forbindelse med kørslerne?

MY veterantog er en mindre forening med cirka 20 entusiastiske medlemmer, der i stort omfang selv løser alle de opgaver, der er forbundet med at drive et veterantog.

Rent fagligt spænder vi vidt, fra håndværkere til ”kontornussere”. Det er altså ikke nødvendigt, at være uddannet hverken mekaniker eller kleinsmed for at være aktivt medlem i Hundested, men det er bestemt heller ikke nogen hindring. Er du i tvivl om, hvorvidt du ”passer ind” i vores forening, så ring og få en snak med os.

Sikkerheden er absolut i højsædet, når vi arbejder på vort materiel. Som nyt medlem vil du typisk blive sat sammen med en af de mere erfarne medlemmer, der sammen med dig ud fra dine interesser og de foreliggende arbejdsopgaver, vil forsøge at klarlægge, hvilke arbejdsopgaver du bedst kan hjælpe med at udføre.

Vi mødes typisk et par gange om måneden, hvor vi vedligeholder vores materiel. Med cirka 10 kørselsdage, der alle ligger i sommerhalvåret er der selvsagt nok at se til, når vi mødes.

I den efterfølgende fotoserie har vi forsøgt, at vise lidt episoder fra vore mange forskelligartede gøremål i foreningen.