Gå til hoved-indhold

Kør med toget

Kørsler i 2022

Vi er i fuld gang med planlægningen af årets næste kørseler – et stort puslespil, for at få det hele til at gå op, omfattende sporarbejder gør at vi må være kreative, men vi har dygtige folk på opgaven og vi er nu klar med et program, der forhåbentligt kan gennemføres.
Øst som vest, vi forventer igen at kunne besøge en pæn del af vores danske skinnenet – vi håber at se dig på en eller flere af årets kørsler!

Lørdag den 14. Maj: (Afsluttet)
Odense - Tønder.
Med MY veterantog til grænselandet – Vi drager på tur til byen i det sydvestlige Sønderjylland – Tønder byder på flere kulturoplevelser eller gå på opdagelse i byens gågade, efter 3 timers ophold vender vi snuden imod Odense igen.

Søndag den 5. juni: (Afsluttet)
Tog og veterantræf i Græsted.
Tur til det populære veterantræf i Græsted. Få oplevelser fra gamle dages mekanik og teknik og ankom i tog anno 1980´erne.

Søndag den. 10. juli: (Afsluttet)
Helsingør:
Oplev det herlige landskab fra vores skønne bløde sæder, når MY 1126 og vores røde 70- og 80’er vogne suser igennem det nordsjællandske.
Turen går fra Hundested via Hillerød til Helsingør – hvor frokosten kan nydes på en af byens mange gode restauranter og caféer, gå på opdagelse på M/S museet for søfart, eller oplev Kronborg som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Lørdag den. 6. August: (Aflyst pga hærværk)
Odense – Århus
Tag med på en klassisk InterCity tur i vores røde vogne mellem Odense og Aarhus.
Vi fløjter afgang imod ”smilets by” og standser undervejs på de InterCity stop som de klassiske røde DSB IC-tog gjorde i fordums tid – læn dig tilbage og nyd turen over Vestfyn og op gennem det østjyske landskab.
Efter et ophold i Århus, hvor det er muligt at gå på opdagelse, eller nyde frokosten – kører vi atter retur imod Odense.

Lørdag den. 15. oktober: (Bemærk ny dato)
Vestjylland.
Så skal vi nå at gæste noget af den sidste sidebanestrækning der snart udstyres med det nye signalsystem. Vi skal op ad den Vestjyske længdebane, vi drejer af i Vemb hvor vi forsætter ad VLTJ til Lemvig.
Vi besøger Danmarks vel nok hyggeligste privatbane, der forsat har de gamle Y-tog i drift en tid endnu – midtjyskejernbaner er i udvikling, og har udvidet driften til også at omfatte Holstebro-Skjern, og står overfor et snarligt indkøb af batteritog.

Søndag den 16. okotber: (Aflyst pga sporarbejde)
Med toget til efterårsarrangement hos Vestsjællands Veterantog.
Vi gentage sidste års succes med en tur til Vestsjællands Veterantog. Her bliver der igen mulighed for at få en dag fyldt med veterantog, når MY veterantog gæster Vestsjællands Veterantog som kører med både damp og motortog.

 

Ret til ændringer forbeholdes.